facebookTelefon: 0753.922.060

Turneu Coldplay în Europa

Veşti bune din partea celor de la Coldplay: pe 04 decembrie vor lansa cel mai nou album, intitulat ,,A head full of dreams”.

Coldplay A head full of dreams 2016

După 4 ani de aşteptare, fanii îi pot vedea live pe Chris Martin şi colegii săi într-un nou turneu mondial, care include ţări din Europa şi America Latină. Pauza a fost una benefică pentru cei patru băieţi, care se consideră plini de energie şi dornici să meargă în jurul lumii să cânte.

Noi vă propunem să îmbinaţi pasiunea pentru muzica celor de la Coldplay cu plăcerea de a călători. Ofertele pentru concertele din Europa sunt disponibile pe site-ul nostru www.championstravel.ro, la secţiunea Concerte. Iată mai jos lista completă a concertelor Coldplay din 2016:

coldplay live 2016

Facem oferte personalizate pentru oricare dintre concerte, în funcţie de solicitări. Ne puteţi contacta pe e-mail florentina@championstravel.ro sau la telefon 0753.922.060.

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*