facebookTelefon: 0753.922.060

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.championstravel.ro :

Accesand sau utilizand website-ul www.championstravel.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de SC. TIM LUP  CONSULT SRL, societate comerciala care operezea agentia de turism www.championstravel.ro

Drepturile utilizatorului :

Utilizatorul site-ului www.championstravel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului www.championstravel.ro:

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

– neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

– Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Utilizatorul ww.championstravel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul ww.championstravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul ww.championstravel.ro ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Conditiile generale de rezervare si achizitonare servicii pe www. ww.championstravel.ro

1.Rezervare initiala cu scop informativ 

– dupa ce ati ales pachetul turistic dorit, puteti  face o rezervare initiala folosind butonul  „Rezerva!”. O sa se deschida o fereastra cu un formular in care trebuie sa completati urmatoarele informatii:

a. nume si prenume turisti;

c. adresa de e-mail pentru corespondenta;

d. nr. de telefon pentru a va putea contacta;

– solicitarea soseste pe adresa noastra de email si o sa va contactam telefonic sau pe email in cel mai scurt timp cu putinta pentru a va comunica disponibilitatea programului turistic solicitat/ serviciilor turistice solicitate.

– cererea de rezervare se poate trimite si printr-un email la adresa office@championstravel.ro

Acest pas reprezinta doar o cerere de informatii privitoare la o oferta turistica ce va intereseaza si nu implica in nici un fel nicio obligatie comerciala nici pentru agentie si nici pentru client.

2. Cum se incheie rezervarea finala

– in urma verificarii si lamuriri tuturor aspectelor care tin de oferta turistica ( daca folositi serviciile hotelului din oferta sau doriti un alt hotel de categorie superioara, nr de nopti, nr de persoane, tipul de masa, transport ) noi va vom trimite contractul cu turistul si anexa  la acest contract cu toate detaliile, termenele si conditiile programului solicitat;

– contractul semnat de turist poate fi trimis pe email sau poate fi semnat direct la sediul agentiei

– rezervarea devine ferma doar dupa trimiterea Contractului cu turistul si a Anexei semnate de catre turist.

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Champions travel nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Champions Travel pentru detalii complete.

 Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Champions Travel despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Champions Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

 Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de furnizori, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Champions Travel prezent pe factura.

Champions travel  nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate. Champions travel isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Champions travel isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

 Confidentialitatea datelor :

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.championstravel.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de S.C. TIM LUP CONSULT SRL in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

 Drepturi de proprietate intelectuala :

Materialele prezentate in ite-ului www.CHAMPIONSTRAVEL.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea SC TIM LUP CONSULT  sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

 Prelucrarea datelor cu caracter personal :

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre SC TIM LUP CONSULT S.R.L., operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 30507 Scopul colectarii datelor este reclama, marketing, statistica, servicii turism si comunicatii eletronice.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. TIM LUP CONSULT S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. TIM LUP CONSULT SRL, adresa Str. VATRA LUMINOASA, nr 111, ap. 5, sector 2, Bucuresti. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 Clauze de neraspundere :

Champions travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www. championstravel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare :

Champions travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor www.championstravel.ro si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.championstravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.