facebookTelefon: 0753.922.060

Regulament concurs Robbie Williams

Pe 13 februarie Robbie Williams împlinește 41 de ani! Cu această ocazie lansăm și noi primul concurs pe facebook. Trebuie doar să pui în comentariile la postarea noastră dovezi că ești cel mai mare fan Robbie, de la fotografii cu posterele cu Take That pe care le aveai în camera ta de adolescent, la fotografii de la concertele la care ai fost, sau poate fi chiar un tricou cu I love Robbie sau un tatuaj ca al lui. Noi te premiem cu un set de 8 magneti dimensiunea 9×7 cm personalizați cu amintirile tale de acum de la partenerul nostru www. Cadouridragi.ro. Câștigătorul poate să își personalizeze singur magnetii sau ne trimite nouă pozele lui, alege modelele și îi personalizăm noi.
Concursul se desfășoară doar în data de 13 februarie, până la ora 23.30. Căștigătorul va fi comunicat luni, 16. 02 la ora 12.00 pe pagina de facebook a Champions Travel.

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*