facebookTelefon: 0753.922.060

Champions Travel este o agentie de turism online, specializata in evenimente sportive si muzicale. Am creat aceasta agentie din pasiunea noastra pentru fotbal si muzica. Iata mai jos povestile noastre:

Florentina “Singura echipa de fotbal pe care am sustinut-o era FC Arges, iar pe stadionul din Trivale am fost la primul meci. Aveam 13 ani. Cel mai emotionant  moment a fost acela in care jucatorul meu preferat mi-a facut o vizita la mine acasa. Acum ma uit cu aceeasi placere la meciuri, fie din tribuna, fie din fata televizorului. Tin cu nationala indiferent daca castiga sau pierde, in vacante vizitez intotdeauna si stadionul din orasul respectiv. Iubesc spectacolul fotbalului dar si energia motoarelor puternice, precum si eleganta tenisului.”

Iulia „ In adolescenta eram rockerita, dar ascultam si Depeche Mode. Melodia pe care am dansat la nunta noastra a fost Nothing else Matthers. Din masina noastra nu lipsesc cd-urile cu Deep Purple si Metallica. Primul concert la care am mers a fost Depeche Mode la Bucuresti. Apoi nu am ratat nimic: Metallica ( de fiecare data ), Rammestein, ACDC, Eric Clapton etc. Insa nu se compara nimic cu concertul U2 de la Istanbul. Nu ratati niciun concert la trupei preferate in Romania, dar merita cu adevarat sa le vedeti show-ul intr-un oras european.”

 

Va oferim cea mai usoara modalitatea de a va bucura de pasiunea voastra pentru sport si muzica. De la bilete la meci sau concerte, la cazare, transferuri sau transport, ne ocupam de toate aceste detalii. Pentru ca tu sa te bucuri de el clasico sau de concertul artistului preferat.