facebookTelefon: 0753.922.060

Participă la Târgul Ofertelor de Crăciun!

Vrei să dăruieşti ceva cu totul special de Crăciun? Alege una dintre ofertele noastre participante la Târgul de Crăciun.

Ai suficient timp să te decizi, să suni prietenii şi să vă organizaţi, să alegeţi oraşul sau artistul preferat. Perioada de reduceri este între 2 decembrie şi 30 decembrie 2015.

În campania Târgul de Crăciun participă doar anumite concerte şi city break-uri care se desfăşoară în 2015 şi 2016. Meriţi să pui sub brad anul acesta o minivacanţă romantică de Sf. Valentin sau un concert cu artistul preferat. Iată lista ofertelor participante la Târgul de Crăciun:

  • City break-uri de Sf Valentin în următoarele oraşe: Atena, Madrid, Barcelona, Paris, Praga, Verona, Catania, Florenţa, Roma, Bologna.
  • Concerte: Coldplay (Barcelona, Londra, Amsterdam, Berlin, Stockholm), Eros Ramazzotti ( Barcelona, Milano, Roma), Iron Maiden& Raimmestein la Rock In Viena, Laura Pausini (Milano), Rod Stewart (Munchen), Roxette (Berlin), Bryan Adams (Viena), Iron Maiden (Berlin)

Reducerile din cadrul Târgului de Crăciun se aplică la preţul afişat de persoană, numai la pachetul alcătuit din bilet eveniment (concert sau meci) + cazare. Reducerea NU se aplică la costul de transport şi nici la costul suplimentelor. De exemplu, pentru 2 bilete la un concert poţi să faci o economie de 50-100 de euro/cuplu.

Cum beneficiezi de reducere- Rezervă în perioada 2 – 30 decembrie unul dintre pachetele din ofertă.

Termene de plata:

  • concerte care se desfăşoră în 2016 – plăteşti 50% din sumă până la sfârşitul promoţiei, adică 30 decembrie 2015. Restul de plată îl stabilim de comun acord, în funcţie de data desfăşurării concertului, cel târziu cu o lună înainte de ziua concertului.

Cadou special de Crăciun

Dacă vrei să dăruieşti cuiva drag o ofertă, îţi oferim un voucher cu concertul sau city break-ul ales, cu un design special, tipărit pe o hârtie deosebită şi împachetat cum se cuvine pentru un cadou de Crăciun. Mai mult, ţi-l livrăm prin curier oriunde vrei tu în ţară, gratuit.

Ho, ho, ho.

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*