facebookTelefon: 0753.922.060

Orice rock îți place, trăiește-l live!

Bucură-te de viață în fiecare zi și urmează-ți pasiunile oriunde te duc. Ești nostalgic după blugii tăiați și pletele lungi din adolescență? Și acum poți să te bucuri de trupele preferate, poate mai cu moderație decât în acea perioadă, dar sigur cu aceeași pasiune.

 

METALLICA By Request

Concert Metallica Istanbul

Asculți Metallica în drum spre birou ca să ai o zi bună? Atunci îți propunem să îi vezi live în concert în 2 orașe cu adevărat deosebite, Viena pe 9 iulie și Istanbul pe 13 iulie 2014. În 2014 ei au turneul numit Metallica By Request” și vor permite fanilor să aleagă set list-ul de la fiecare concert, din totalitatea pieselor pe care Metallica le-a lansat în cei peste 30 de ani de carieră ai grupului. Fiecare concert va avea un set list alcătuit din 18 piese – 17 dintre ele vor fi alese de fani şi o piesa (nouă) va fi aleasa de membrii grupului. Melodia nouă cântată în premieră în concertul de la Bogota se numește Lord Of Summer „ iar băieții o testează în concerte să vadă dacă o includ în noul album. Nouă ne-a plăcut! Poți să o asculți și tu aici: https://www.youtube.com/watch?v=Y8u6Ww1ZGeU

 

AEROSMITH, “Băieții răi din Boston”Concert Aerosmith Milano (4)

“Cea mai mare trupă muzicală de rock and roll a Americii (conform, “America’s Greatest Rock and Roll Band”) , AEROSMITH are anul aceste concerte in toată Europa. Noi îți propunem să îi vezi live la Milano, pe 25 iunie. Vei asculta melodii de pe noul lor album “Music From Another Dimension!” dar și preferatele tale mai vechi- „Crazy”, „Dream on”, „I don’t want to miss a thing”.

 

LINKIN PARK, still Hybrid music

Linkin Park

Tot la Milano pe 10 iunie, poți să te bucuri și de concertul LINKIN PARK. Ei lucrează acum la albumul nou care va fi lansat în această vară. Mike Shinoda spune că „Este mai zgomotos și mai visceral decât orice am făcut în ultima perioadă. Și suntem cu toții foarte mândri de asta”. Primul single de pe noul album al trupei se numește “Guilty All the Same” și are un ton agresiv pronunțat. Ascultă-l și tu aici:http://www.youtube.com/watch?v=IfnhGW2Q_y0

 

 

MARYLIN MANSON, the only one

Concert Marilyn Manson la Viena (3)

Dacă îți place stilul extravagant al lui Marylin Manson, poți să îl asculți live în concert la Viena pe 11 august 2014.

 Ultimul său album a apărut în 2012 “Born Villain” și acum lucrează la încă un album pe care îl va lansa anul acesta. Iată mai jos ce spune artistul despre acest album: „Albumul este foarte cinematic. Partea redneck a personalității mele este vizibilă în voce, sound-ul încorporând influențe de old blues și elemente de hard rock. Vreau să valorific părțile bune din trecut, în ce privește muzica și personalitatea mea. Îmi place să fiu dezechilibrat, să fiu impredictibil.

 

BLACK SABBATH, pionierii muzicii heavy metal

Concert Black Sabbath la Londra (3)-001Vă mai aduceți aminte de Black Sabbath, trupa înființată în anul 1969 la Birmingham? Revista “Rolling Stones” i-au catalogat ca fiind regii heavy metal-ului din anii ’70, iar una dintre cele mai cunocute melodii este ,,Paranoid”. Ascultă și tu aici: https://www.youtube.com/watch?v=StOWOSZD9w8. Ozzy Osbourne și colegii săi s-au reunit anul trecut pentru un nou turneu mondial. Pentru cei care l-au ratat, vă puteți bucura de un concert la Londra, pe 04 iulie, în cadrul Festivalului British Summer Time, care va fi susținut în Hyde Park.

 

 

DREAM THEATER, cea mai buna trupa de progressive rockConcert Dream Theater Budapesta (4)

Traieste o experienta de neuitat la Budapesta, pe 26 iulie, alaturi de Dream Theater. Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din cariera, cu Mike Mangini integrat de la inceput in procesul creator. Albumul a fost primit cu entuziasm de public si de critici, care l-au numit:Exceptional, un album care te trimite intr-o alta dimensiune muzicala, un taram cosmic rezervat celor mai buni”. 

 

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*