facebookTelefon: 0753.922.060

Oferte Black Friday

De Black Friday îți oferim reduceri mari la concertele artiștilor preferați și la evenimentele sportive pe care vrei să le vezi live!

Reduceri Black Friday

7 zile ai timp să te decizi, să suni prietenii și să vă organizați, să alegeți orașul sau artistul preferat. Perioada de reduceri este între 21 și 28 noiembrie 2014.

În campania Black Friday participă anumite concerte și evenimente sportive care se desfășoară în 2014 și 2015, din care Sting, Katy Perry, Robbie Williams, Andre Rieu, Usher, Lionel Richie, Maroon 5, One Direction. Vezi toate ofertele aici http://www.championstravel.ro/black-friday/

Reducerile de Black Friday se aplică de persoană, numai la pachetul alcătuit din bilet eveniment (concert sau meci) + cazare. Reducerea NU se aplica la costul de transport și nici la costul suplimentelor. De exemplu, pentru 2 bilete la concertul Robbie Williams la Madrid + 2 nopți de cazare ai de plată 174 euro/persoana, faci o economie de 90 de euro/cuplu.

Cum beneficiezi de reducere

  • Rezervă în perioada 21-28 noiembrie unul dintre pachetele din ofertă

  • Concerte 2015 – Plătești 50% din sumă până la sfârșitul promoției, adică 28 noiembrie 2014. Restul de plată îl stabilim de comun acord, în funcție de data desfășurării concertului, cel târziu cu o lună înainte de ziua concertului.

  • Meciuri de fotbal, pentru că se desfășoară în luna decembrie 2014, e necesar ca plata să fie facută integral în momentul rezervării.

  • Modalitațile de plată sunt aceleasi

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*