facebookTelefon: 0753.922.060

1.Rezervare initiala cu scop informativ  

– dupa ce ati ales pachetul turistic dorit, puteti  face o rezervare initiala folosind butonul  „Rezerva!”. O sa se deschida o fereastra cu un formular in care trebuie sa completati urmatoarele informatii:

  • 1. nume si prenume turisti;
  • 2. adresa de e-mail pentru corespondenta;
  • 3. nr. de telefon pentru a va putea contacta;

– solicitarea soseste pe adresa noastra de email si o sa va contactam telefonic sau pe email in cel mai scurt timp cu putinta pentru a va comunica disponibilitatea programului turistic solicitat/ serviciilor turistice solicitate.

– cererea de rezervare se poate trimite si printr-un email la adresa office@championstravel.ro

Acest pas reprezinta doar o cerere de informatii privitoare la o oferta turistica ce va intereseaza si nu implica in nici un fel nicio obligatie comerciala nici pentru agentie si nici pentru client.

2. Cum se incheie rezervarea finala

– in urma verificarii si lamuriri tuturor aspectelor care tin de oferta turistica ( daca folositi serviciile hotelului din oferta sau doriti un alt hotel de categorie superioara, nr de nopti, nr de persoane, tipul de masa, transport ) noi va vom trimite contractul cu turistul si anexa  la acest contract cu toate detaliile, termenele si conditiile programului solicitat;

– contractul semnat de turist poate fi trimis pe email sau poate fi semnat direct la sediul agentiei

– rezervarea devine ferma doar dupa trimiterea Contractului cu turistul si a Anexei semnate de catre turist.

 3. Modalitati de plata

– dupa semnarea contractului cu turistul, veti primi factura proforma/ factura fiscala – dupa caz pentru efectuarea platii (vezi sectiunea Modalitati de plata);

– plata se poate face

  • 1. prin virament bancar sau la orice sucursala a oricarei banci din Romania in contul agentiei care este scris pe factura.
  • 2. prin orice serviciu de internet banking, daca aveti activat acest serviciu
  • 3. in numerar la sediul agentiei

– in cazul platilor prin virament bancar/ foaie varsamant/ internet banking va rugam sa ne trimiteti copia dupa dovada platii pe e-mail la adresa office@championstravel.ro

– dupa efectuarea platii avansului/ platii integral (dupa caz), rezervarea devine garantata si se supune termenelor si conditiilor specificate in Contractul cu turistul si a Anexei aferente.

 4. Termene si conditii de plata:

– Pentru achizitionarea biletelor de avion/ tren/ autocar, plata se face integral in momentul emiterii acestora.

– Pentru serviciile la sol (cazari, transferuri, excursii optionale, etc), plata se efectueaza in felul urmator:

  • 50% la data rezervarii;
  • 50% cu 30 zile inainte de plecare.

– Pentru solicitari primite cu mai putin de 30 zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii.

– Pentru pachetele de evenimente (sportive, concerte, festivaluri etc), plata se efectueaza conform Anexei aferente fiecarui program, aceasta urmand a fi comunicata si semnata de catre turist/ reprezentantul turistului odata cu contractul turistic, la momentul rezervarii.

5. Emiterea documentelor

– in momentul achitarii integrale a programului turistic rezervat, se vor emite documentele de calatorie;

– acestea pot fi ridicate personal de la sediul agentiei, de care o persoana care sa prezinte o imputernicire din partea turistului inscris pentru ridicarea documentelor de calatorie in numele turistului sau prin curierat rapid.

6. Conditii de anulare si penalitati

Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor, sunt prevazute separat in Contractul cu Turistul si in Anexa aferenta fiecarui program cu bilete de eveniment, care se incheie atunci cand se achizitioneaza pachetul turistic.