facebookTelefon: 0753.922.060

Magia muzicii lui Andrea Bocelli

,,Tutto vive Tutto muore” – ,,Totul trăiește, totul moare – iată motto-ul după care se ghidează micuțul sat Lajatico situat în inima Toscanei. Aici poți admira frumusețea peisajului și culorile spectaculoase ale apusului de soare și te poți bucura de o vacanță relaxantă.

Locul a devenit însă celebru datorită unui eveniment muzical deosebit care are loc în fiecare an la Teatro del Silenzio, construit de Andrea Bocelli, unul dintre cei mai mari cântăreți italieni. Am putea spune că el întruchipează perfect fascinația unui vechi sat toscan care a fost renovat, dar încă păstrează gustul pentru tradiție.

Concert Andrea Bocelli Teatro del Silenzio (5)

Anul acesta, în luna august vă propunem să luați parte la experiență de neuitat pentru iubitorii muzicii de operă și pop. Spectacolul din 04 august va marca a zecea aniversare a Teatro del Silenzio și se anunță o distribuție stelară. Alături de Andrea Bocelli, pe scenă vor urca artiști internaționali.

Președinte de onoare al Teatrului, Andrea Bocelli a conceput acest loc unic în lume pentru a aduce muzică dar și emoții.

Teatro del Silenzio este un adevărat spectacol de armonie și arhitectură, desprins parcă din cărțile poștale cu celebrele dealuri ale Toscanei. Aici domnește liniștea pe tot parcursul anului, mai puțin în timpul evenimentului organizat de Andrea Bocelli, anul acesta intitulat ,,TDS 10th aniversary”.

Pe 04 august aveți ocazia să vă bucurați de muzică live și de cele mai pitorești peisaje din Toscana. Cazarea pentru acest eveniment va fi la Pisa, situată la aprximativ 45 minute de Lajatico, unde puteți ajunge cu trenul sau cu autobuzele special care vor circula în ziua concertului. Toate detaliile sunt în oferta noastră.

Încheiem cu vorbele lui Andrea Bocelli despre pământul unde s-a născut, deși nu a văzut niciodată culorile spectaculoase și frumuseștea locurilor care te fac să vrei sa revii iar și iar…

” Io la vedo questa terra, la sento premere sotto i miei piedi.
Questa è la mia terra.
Una terra che, come me, ama il silenzio.
E se con la mia voce rompo questo silenzio, lo faccio per rendere omaggio a questi luoghi e alla mia gente.
La musica penetra la terra, la percorre e vola lontanissima.
E’ un messaggio d’amore.”

Andrea Bocelli

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*