facebookTelefon: 0753.922.060

Începe Târgul Ofertelor de Crăciun!

Păstrăm tradiţia şi te invităm şi anul acesta să participi la Târgul de Crăciun. Vrei să dăruieşti ceva cu totul special de Crăciun? Alege una dintre ofertele noastre marcate cu steluţă pe site.

Ai suficient timp să te decizi, să suni prietenii şi să vă organizaţi, să alegeţi oraşul sau artistul preferat. Perioada de reduceri este între 25 noiembrie  şi 31 decembrie 2016.

În campania Târgul de Crăciun participă doar anumite concerte care se desfăşoară în 2017. Iată lista ofertelor participante la Târgul de Crăciun:

  • Concerte: Robbie Williams (Berlin, Budapesta, Praga), Aerosmith (Koln si Florenta), Bruno Mars (Milano, Bologna, Viena si Budapesta), Sting (Barcelona), System of A Down (Florenta), Justin Bieber (Monza), Dream Theater (Praga si Roma),  Marilyn Manson (Roma),  Emeli Sande (Berlin).

 

Pentru lista cu toate ofertele participante la promotie click AICI .

Reducerile din cadrul Târgului de Crăciun se aplică la preţul afişat de persoană, numai la pachetul alcătuit din bilet concert + cazare. Reducerea NU se aplică la costul de transport şi nici la costul suplimentelor. De exemplu, pentru 2 bilete la un concert poţi să faci o economie de 100 de euro/cuplu.

Cum beneficiezi de reducere: Rezervă în perioada 25 noiembrie  – 31 decembrie unul dintre pachetele din ofertă.

Termene de plata:

  • Plăteşti 50% din sumă până la sfârşitul promoţiei, adică 31 decembrie 2016. Restul de plată îl stabilim de comun acord, în funcţie de data desfăşurării concertului, cel târziu cu o lună înainte de ziua concertului.

Cadou special de Crăciun

Dacă vrei să dăruieşti cuiva drag o ofertă, îţi oferim un voucher cu concertul ales, cu un design special, tipărit pe o hârtie deosebită şi împachetat cum se cuvine pentru un cadou de Crăciun. Mai mult, ţi-l livrăm prin curier oriunde vrei tu în ţară, gratuit.

Ho, ho, ho.

poza-targul-ofertelor-de-craciun3

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*