facebookTelefon: 0753.922.060

Fotbalul spectacol se trăiește în Champions League

Champions League este competiția la care râvnește orice fotbalist. Și orice suporter. Visul suprem este să simți atmosfera unui meci mare. Așa cum am avut ocazia să vedem în sferturile de finală.

Mai departe merg doar patru echipe, dar suporterii lor și milioanele de iubitori ai sportului rege s-au bucurat de goluri și victorii memorabile, și mai presus de toate, s-au bucurat de fotbal. Și așa cum spunea Guardiola: ,,Aceasta este frumusețea sportului. Uneori râzi, uneori plângi”.

Am văzut aseară la Madrid un stadion plin cu 50.000 de oameni îmbrăcați în alb roșu, care și-a dus echipa spre calificarea în semifinalele Champions League după 40 de ani. Diego Simeone a antrenat o echipă ambițioasă și a dirijat o mare de oameni. Satisfacția a fost și mai mare la final pentru că echipa eliminată a fost FC Barcelona.

Atletico a fost motivată de un public fantastic. La fel s-a întâmplat și pe Allianz Arena, unde Bayern a învins-o pe Manchester United. Mandzukic, Muller și Robben o duc pe Bayern mai aproape de finală. Dorința lor este să își păstreze trofeul câștigat anul trecut, la Londra.

Real Madrid, Chelsea, Atletico Madrid și Bayern Munchen. Acestea sunt echipele care se vor înfrunta în următoarea etapă – semifinalele. Vom avea o confruntare spaniolă Real Madrid – Atletico Madrid și reeditarea finalei din 2012 Bayern Munchen – Chelsea? Voi ce credeti? Tragerea la sorți va avea loc vineri, la ora 13.00.

Pe www.championstravel.ro veți avea în cel mai scurt și ofertele pentru semifinale. Aveți ocazia să fiți în tribună la unul dintre meciuri. 

 

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*