facebookTelefon: 0753.922.060

FC Barcelona vs Juventus în finala de la Berlin

An de an, în această perioadă ne bucurăm și trăim la intensitate maximă ultimele meciuri din sezonul Champions League.

Echipe mari, jucători cunoscuți, fotbal de calitate și, uneori, surprize. Acestea sunt cele mai frumoase, cele care dau savoare sportului rege.

Deși pierduse cu 1-2 pe Juventus Stadium, Real Madrid era favorită la calificare. Spaniolii se pregăteau să își înfrunte în finală marea rivală din Primera Division – FC Barcelona și să sărbătorească un nou trofeu. Însă am văzut aseară jucători mult mai motivați. Morata a vrut să demonstreze că s-a renunțat prea ușor la el. La 37 de ani, Gianluigi Buffon are poate ultima șansă de a câștiga trofeul UEFA Champions League, după ce a apărat în finala din 2003, pierdută de Juventus în fața rivalei AC Milan, la loviturile de departajare. Pogba a jucat cu ambiția unui tânăr care visează să ridice deasupra capului trofeul suprem.

morata-celebrates_3303430b

Iar în tribună și în fața televizoarelor, emoțiile au fost mari. A trecut ceva timp de când nu am mai trăit atât de intens un meci. Ca de obicei învingătorii au sărbătorit şi învinşi au vărsat lacrimi.

Fanii lui Juventus sunt în al nouălea cer acum, mai ales că nu se așteptau ca echipa lor favorită să ajungă până în finală.

Pe 06 iunie ”Bătrâna Doamnă” va juca din nou finala Champions League după o pauză de 12 ani. Italienii au amintiri plăcute de la Stadionul Olimpic din Berlin. Aici au câștigat Campionatul Mondial din 2006. Va fi de bun augur reîntoarcerea pentru Buffon, Pirlo & co. Sau trupa lui Messi, Suarez și Neymar îi va opri din drum?

Răspunsul îl vom afla pe 06 iunie, la Berlin. Dacă vrei să fii în tribuna, avem o ofertă buna pentru tine. Infidferent dacă vei striga ,,Visca Barça” sau ,,Forza Juve”, cu siguranță vei trăi la intensitate maximă meciul.

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*