facebookTelefon: 0753.922.060

Din nou alături de FC Argeș

Valea Ursului. Stadion Nicolae Dobrin. Capacitate? Câteva sute de locuri. Sâmbătă, 23 august. În jurul orei 11.30 oamenii încep să se adune la stadionul situat chiar pe marginea străzii. De cealaltă parte este pădurea. Peste aproximativ un sfert de ora este programat meciul dintre Unirea Bascov și FC Argeș 1953.

FC Arges

Alb-violeții intră pe teren, iar în micuța tribună este forfotă. Se scot fularele, se ridică steagurile. Se aprind fumigene. Galeria încurajează echipa. ,,Argeșul, Argeșul”. Și meciul începe. Mă uit la palme. S-au înroșit de la aplaudat, semn că a trecut ceva timp de când nu am mai fost la un meci care să mă capteze. Da, am așteptat câțiva ani până să simt din nou emoțiile unui meci al echipei mele – FC ARGEȘ!

FC Arges 1953Un meci frumos, ce-i drept, de liga a IV-a, dar cu o echipă tânără, construită în jurul foștilor jucători, care au adus cândva victorii importante echipei piteștene și o galerie inimoasă – câțiva zeci de oameni, tineri și bătrâni veniți la stadion cu un singur motiv: iubirea pentru FC Argeș.

Rezultat final 2-0, dar așa-i în fotbal, uneori câștigi, alteori pierzi. Noi sâmbătă nu am pierdut. Dimpotrivă! Vulturii învață din nou să zboare și sperăm că în curând se vor înălța pe culmile înalte ale fotbalului românesc. În urmă cu ani, acolo era locul lor.

Contează spiritul alb-violet și singura iubire: FC Argeș. Echipa salută galeria, care îi asigură că au toată susținerea:

,,Suntem cu voi mereu, suntem cu voi mereu, nu vă vom lăsa la greu!”

De acum avem din nou motiv să așteptăm cu nerăbdare weekend-ul, când mergem la stadion să ne încurajăm echipa. FC Argeș merge înainte. Și odată cu ea și iubirea mea pentru fotbal și pentru echipa de unde au plecat Nicolae Dobrin, Adrian Mutu, Dănuț Coman, Adrian Neaga și mulți alții.

E luni dimineața și sunt în biroul Champions Travel. Pregătesc oferte pentru fani ai echipelor din Europa. Real Madrid, FC Barcelona, Juventus, AC Milan Gândul îmi zboară la echipa mea și la următorul meci la care voi merge.

Hai FC Argeș!

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.
  1. Alex Vintila Reply

    Felicitari, foarte corect si frumos scris. Hai Fc Arges!

Lasati un mesaj

*