facebookTelefon: 0753.922.060

Concertele anului 2015: U2, Robbie Williams, Sting și Eric Clapton

După o pauză de 5 ani, U2 revine în forță cu un nou album și un nou turneu, “Songs of Innocence”.

U2 live 2015

O să ne îndreptăm atenția asupra fanilor, iar cantecele, aș putea spune, se vor canta de la sine”, a spus Bono. Albumul a fost lansat la cinci ani de la cel mai recent material discografic al rockerilor de la U2, “No Line on the Horizon” (2009). Turneul începe în Canada pe 14 mai iar în Europa ajung în Torino pe 4 septembrie. Vor avea concerte în cele mai importante orașe din Europa iar noi avem bilete în Londra, Barcelona, Koln, Berlin, Amsterdam.

Concert-Robbie-Williams-Sziget-2015-3

ROBBIE WILLIAMS reia turneul “Let me entertain you” spre bucuria fanilor.Deși anuțat și așteptat cu mare nerăbdare și în Romania, pană în februarie încă nu s-a confirmat prezența. Noi vă propunem 3 locații deosebite, romantica Toscana in orașelul Lucca pe 23 iulie, în Atena pe 20 iunie și la Festivalul Sziget pe 10 august.Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, “Under the Radar Volume 1″, la începutul lunii decembrie 2014.

Iar pentru cei care preferă TAKE THAT, iată că și ei au un turneu pentru a promova cel mai nou album, III.Gary Barlow, Howard Donald și Mark Owen au rămas în formația idol a anilor 90. Puteți să ii vedeți în Londra, pe 4 iunie sau la Viena pe 9 octombrie.

CLAPTON

ERIC CLAPTON sărbătorește aniversarea de 70 de ani cu o serie de concerte speciale la Londra. De fapt, aceste concerte reprezintă concertele de retragere din turnee ale celui care ne-a încantat atat de mult timp cu melodii ca Layla și Wonderfull Tonight.

Un alt turneu deosebit este cel in care îl revedem pe STING, de data aceasta alături de Paul Simon. Vom asculta melodiile preferate live, în Milano, Praga și Viena.

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*