facebookTelefon: 0753.922.060

5 motive să călătorești toamna

 1. Temperatura placută te ajută să vizitezi pe îndelete tot ceea ce vrei. Alege destinații unde căldura prea mare te împiedică sa mergi vara și profită de vremea frumoasă . Anul trecut am vizitat Atena, am petrecut mult timp la toate obiectivele turistice și ne-am bucurat de povestea lor. Au fost mai puțini turiști decat vara, orașul era liniștit și l-am descoperit străduță cu străduță, fără să suferim de căldura sufocantă din timpul verii. Poți sa citești aici despre Atena.

City break Atena toamna

City break Atena toamna

2. Culorile toamnei, care îți încantă nu doar ochii dar și aparatul de fotografiat. Specialiștii spun că cele mai frumoase fotografii de toamna, se fac la apus sau la răsărit, pentru că atunci lumina cade razant pe sol și umbrele sunt mai accentuate. În plus, orice obiectiv turistic va ieși în evidență mai bine daca este însoțit de coloritul extraordinar de toamnă.

City break Praga de toamna

City break Praga de toamna

3. Promoțiile la biletele de avion. Ca in fiecare an, cei de la Tarom au lansat promoția de toamnă, cumperi biletul pană pe 30 septembrie si călătorești în perioada 15.10.2015-15.04.2016 cu tarife speciale: *99 euro – Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Larnaca, Salonic si Sofia ! *119 euro – Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm, Viena si Valencia! *139 euro – Amman, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Dubai, Londra, Madrid, Nisa, Paris si Tel Aviv!

4. Evenimente de toamnă. Cel mai celebru este desigur Oktoberfest, din Munchen dar să nu uităm că tot toamna începe și un sezon nou din Champions League. Nici iubitorii tenisului nu sunt lasati la o parte, tot toamna este si Turneul Campionilor.

oktoberfest

 

5. Petreci o vacantă cu adevarat relaxată. Nu mai este coadă la muzeul unde ți-ai dorit atat să ajungi, poți să te bucuri în tihnă de vacanță și să îți încarci bateriile pană la urmatoarea escapadă. Încearcă să mananci mancare cu specific local, din micuțele restaurante sau cafenele deținute de localnici, cumpără-ți suveniruri făcute cu suflet de mici meștesugari locali și cu siguranță vei pătrunde în sufletul comunității.

relaxare

 

 

Verifica oferta noastra de city break-uri si alege destinatia pentru aceasta toamna.

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*