facebookTelefon: 0753.922.060

2 ani de când ne trăim visul

De curând am împlinit 2 ani de când am lansat Champions Travel. 2 ani plini, în care visele au devenit realitate. Mai întâi pentru noi, apoi pentru clienţii noştri. Am intrat cu îndrăzneală pe o piaţă dominată de marile agenţii de turism, cu credinţa că putem să ne croim propriul drum. O agenţie mică, flexibilă, modernă, atentă la ceea ce îşi doresc oamenii, găsind soluţii de travel pentru fiecare pasiune în parte, indiferent că e vorba de muzică, sport, formula 1 sau pur și simplu descoperirea unui oraș cu istorie. Soluțiile noastre de travel sunt construite în jurul pasiunilor voastre.

Nu a fost uşor pentru noi, însă, fiecare zi e o nouă dovadă a faptului că dacă îţi doreşti ceva cu ardoare şi munceşti să se împlinească, până la urmă devine realitate palpabilă. Pentru orice business, mai ales la început de drum, cifrele sunt importante,aşa că iată-le pe ale noaste….. 134 de clienţi, care au mers la concerte, city break-uri şi evenimente sportive.

Însă, dincolo de cifre, noi ţinem la poveştile oamenilor. Aşa că, mulţumim Daniel pentru încrederea de a fii primul nostru client la concertul Robbie Williams, mulţumim Alina că ne-ai ales pe noi pentru călătoria surpriză la Amsterdam pentru aniversarea soţului tău, mulţumim Ionela că ne-ai ascultat recomandarea de a petrece un city break la Istanbul, mulţumim Magda pentru că ne-ai ales pe noi pentru ca cei doi copii să îi vadă pe cei mai buni din tenis la Turneul Campionilor de la Londra, mulţumim Alexandra că ne-ai ales pe noi ca să le oferi celor dragi turul Toscanei mult prea iubite, mulţumim Adrian că ai daruit de Crăciun celor 10 prieteni de familie biletele la concertul lui Robbie Williams din Lucca, mulţumim Laura pentru că ne-ai ales pentru a organiza o altfel de lună de miere, mulţumim Alexandra pentru că ne-ai ales pentru vacanţa de vară în Italia, mulţumim Laura că ne-ai ales pentru a te bucura de Praga, mulţumim Mădălina pentru că ne-ai ales să mergi la Formula 1, mulţumim Mihaela pentru că ne-ai ales să vezi FC Barcelona jucând un fotbal de excepţie, mulţumim Cristina că ne-ai ales în fiecare an pentru un city break cu prietenii în Viena şi Roma, mulţumim Anca pentru că ne-ai ales să vezi Barcelona împreună cu soţul tău, mulţumim Robert că ne-ai ales să îl vezi live în concert pe Michael Buble la Viena, mulţumim Cristian că ne-ai ales să îl vezi pe Andre Rieu la Salzburg, mulțumim Raluca pentru că ne-ai ales sa îi vezi pe cei de la U2 la Barcelona.

O parte dintre gândurile bune ale clienţilor le gasiţi aici, restul se află în inimile noastre şi ne încarcă de energie zi de zi.

Mulţumim tuturor pentru încredere!

Continuăm pe drumul nostru şi punem în fiecare zi câte o nouă cărămidă la construcţia visului nostru!

Încheiem cu câteva cuvinte care credem că ni se potrivesc :

Dream it, wish it, do it!

Ceea ce vă dorim şi voua !

colaj aniversare 2 ani

Despre Autor
M-au fascinat întotdeauna provocarile. Sunt intr-o continuă schimbare, din pasiune și datorită setei de cunoaștere. Am încercat prin tot ce am făcut să-mi urmez pasiunile: sportul, scrisul și calatoriile.

Lasati un mesaj

*